ul.navbar { position: absolute; top: 2em; left: 1em; width: 9em }

Lesene montažne hiše

bojanr1 | November 22, 2015 | COMMENTS:Comments Closed


Tudi lesene montažne hiše se v zadnjem času zelo iskane in so lahko narejene z isto kvaliteto kot pa ostale hiše. Les za gradnjo hiše pa se jeLesene montažne hiše uporabljal že mnoga leta nazaj in je tudi danes v modi, ker blagodejno vpliva na naše bivanje. Za lesene montažne hiše pa mora biti les dovolj suh za izgradnjo, da se kasneje na hiši ne zvija.

Tako, da ni dovolj samo klasično sušenje lesa ampak se mora les s posebno metodo posušiti, da pred gradnjo ne vsebuje več kot 25 odstotkov vlage. Lesene montažne hiše pa so narejene na takšen princip kot se izdelujejo brunarice samo, da namesto brun Montažne hišeuporabljamo druge lesene materiale.

Takšne lesene montažne hiše pa so zelo prijetne za bivanje in tudi zelo izolativne tako, da tudi veliko prihranite pri kurjavi v zimskem času. Seveda pa je kar nekaj podjetji v Sloveniji, ki se ukvarjajo z izgradnjo lesene montažne hiše tako, da če imate v prihodnosti namen graditi hišo se lahko posvetujete tudi kakšna cena je za lesene montažne hiše na Slovenskem trgu.

Category: _Montažne hiše TAG: , ,

Comments are closed.